Țintește în fiecare zi foarte departe. Aceasta este atmosfera din cadrul Liceului Teoretic „Genesis College”

Liceul Teoretic „Genesis College” din București este un liceu privat care funcționează în calitate de IB World School și este acreditat pentru toate trei programele International Baccalaureate ®. Programul Diploma Programme din cadrul nivelului liceal „Genesis College” urmează principiile pe care le împărtășesc toate școlile IB din lume, printr-un program de doi ani, derulat în limba engleză: educație de înaltă calitate, programe de excelență, un mediu internațional stimulant, o mulțime de activități și instrumente prin care elevii sunt provocați în mod continuu să-și depășească limitele.

Citește articolul în continuare și descoperă atmosfera din liceul „Genesis College”, dar și care sunt programele disponibile pentru elevi.

Prezentare Liceul Teoretic „Genesis College”

Atmosfera din cadrul liceului poate avea un mare impact asupra motivației elevilor. Dacă mediul este pozitiv și încurajator, este mai probabil ca elevii să fie implicați și motivați. La Liceul Teoretic „Genesis College” formăm o comunitate cu valori și scopuri înalte, bazată pe responsabilitate, compasiune și moralitate. Credem că elevii noștri merită cea mai bună educație posibilă într-un mediu sigur. Profesorii noștri sunt pasionați de materiile lor și oferă lecții captivante și inspirate. Oferim, de asemenea, o gamă largă de activități extracurriculare și oportunități pentru ca elevii să se implice în viața școlii. Toate acestea contribuie la crearea unei atmosfere pozitive și de susținere pentru toți elevii.

Ne dorim ca absolvenții “Genesis College” să fie nu numai atât gânditori critici, ci și cetățeni activi în această lume multiculturală, care pot înțelege drepturile și obligațiile lor în timp ce le exercită în întreaga societate cu respect față de diferențele celorlalți.

Prin programele noastre promovăm sentimentul de apartenență și de comunitate, stimulăm performanța, încurajăm respectul și aprecierea, oferim oportunități pentru ca elevii să se exprime și să se dezvolte permanent.

Iată care sunt programele din cadrul Liceului Teoretic „Genesis College”

„Genesis College” este o școală autorizată IB. Numai școlile autorizate pot oferi oricare din cele 3 programe academice: Primary Years Programme (PYP), Middle Years Programme (MYP) și Diploma Programme (DP). Programele Liceului Teoretic „Genesis College” combină cerințele curriculumului românesc cu cerințele programului International Baccalaureate ® (IB) – Middle Years Programme pentru elevii cu vârstele cuprinse între 11 și 15/16 ani.

Elevii de liceu pot opta pentru una din cele două specializări:

•   Profil Real – specializarea Matematică-Informatică. Intensiv Informatică

•   Profil Umanist – Specializarea Științe Sociale. Bilingv Limba Engleză

 În plus, pentru ambele specializări, elevii au la dispoziție Programul Enrichment Liceu, sau de îmbogățire a cunoștințelor, declinat în funcție de fiecare specializare. De exemplu, pentru profilul Real, programul de Enrichment cuprinde activitățile din:

•   clubul de programare Java

•   clubul de științe

•   programul de mentorat

•   clubul de Robotică

•   case studies Business Club

 Pentru profilul Umanist, activitățile sunt

•   clubul de multimedia (teatru, dans, muzică)

•   case studies Business Club

•   clubul Model United Nations

 
Elevii din cadrul Liceului Teoretic „Genesis College” beneficiază de consiliere în alegerea carierei, sunt încurajați spre participarea la concursuri naționale și internaționale și au la dispoziție programul intensiv de limba engleză pentru pregătirea examenelor Cambridge. La „Genesis College” elevii care urmează să susțină examenul de bacalaureat au acces la programul suplimentar de pregătire, iar drumul este parcurs alături de sprijinul permanent al profesorilor noștri.

Dacă ambele specializări oferă direcții interesante pentru viitorul copilului tău și nu știi încă ce i s-ar potrivi cel mai bine, poți să afli online mai multe informații despre programele de la Liceul Teoretic „Genesis College, sau poți să descoperi „Genesis College” prin dialog cu profesorii noștri. Programează chiar astăzi o vizită la „Genesis College” accesând următoarea adresă website: https://genesis.ro/scoala-gimnaziala/o-zi-la-noi/ sau folosind adresa de e-mail: liceu@genesis.ro