Motivația pentru școală. Cu ce se diferențiază
Liceul Teoretic Genesis de alte licee private?

La liceul privat Genesis abordăm educația într-un mod diferit. Credem că fiecare elev are propriul său stil de învățare și ne adaptăm pentru a răspunde nevoilor individuale. Acest lucru le permite elevilor noștri să învețe în propriul ritm și în felul lor, făcând din școală o experiență plăcută, captivantă și motivantă. Citește articolul în continuare și află de ce acest liceu privat ar putea fi cea mai bună opțiune pentru viitorul copilului tău.

Motivația pentru școală

Prezentarea liceului privat Genesis și a ofertei educaționale

Liceul privat Genesis este o școală acreditată International Baccalaureate ® (IB). Numai școlile acreditate pot oferi oricare din cele 3 programe academice: Primary Years Programme (PYP), Middle Years Programme (MYP) și Diploma Programme (DP). Scopul acestor programe este de a oferi un mediu de învățare stimulativ care încurajează creativitatea, gândirea critică și abilitățile de reflecție, făcând în același timp legătura între cunoștințele actuale ale elevilor și lumea reală.

Programele educaționale oferite de liceul privat Genesis urmează standardele internaționale, dar sunt în concordanță și cu cerințele sistemului românesc. Printre valorile pe care filosofia colegiului Genesis le susține se numără:

•   Respect: Respectăm stilul de învățare și capacitatea fiecărui elev în parte. De asemenea, respectăm diferitele culturi și medii din care provin elevii noștri.

•   Integritate: Suntem onești și transparenți în relațiile noastre cu elevii, părinții și comunitatea în general.

•   Excelență: Ne străduim să atingem excelența în tot ceea ce facem, de la calitatea serviciilor noastre la realizările elevilor noștri.

•   Colaborare: Privim colaborarea ca fiind cheia succesului, atât în ceea ce privește predarea și învățarea, cât și în dialogul cu părinții și comunitatea.

•   Creativitate: Încurajăm creativitatea în rândul elevilor și credem că aceasta este esențială pentru succes în lumea de astăzi.

•   Inovație: Căutăm în mod constant modalități noi și mai bune de a face lucrurile, fie că este vorba de metode de predare sau de utilizarea tehnologiei în educație.

Prezentarea liceului privat Genesis

Care sunt tipurile de program oferite de acest liceu privat?

Liceul privat Genesis oferă două specializări principale, cu orientări diferite. Elevii pot alege între:

•   profilul Real – Informatică (Matematică-Informatică)

•   profil Umanist: Științe sociale/Bilingv engleză

Fiecare specializare este dublată de programul Enrichment, ceea ce înseamnă o paletă largă de activități concentrate în jurul specializării principale, la dispoziția tuturor elevilor. Din fericire, în cadrul acestui liceu privat sunt disponibile multiple opțiuni de dezvoltare prin activități interesante, precum: club de programare, club de matematică, clubul de studii de caz Business, cursul de teatru și multe altele. Află mai multe despre ce poate învăța copilul tău la Liceul Teoretic Genesis College.

La liceul privat Genesis oferim elevilor un mediu imersiv și creativ care încurajează gândirea critică și abilitățile de reflecție, precum și realizarea de conexiuni între învățarea din clasă și problemele din lumea reală. Accentul este pus pe modul în care sunt predate aceste abordări. Oferim elevilor o bază solidă pentru studiu independent și pentru aplicarea cunoștințelor în orice moment, fără a se simți vreodată suprasolicitați de ceea ce studiază. Investim constant în profesorii noștri, care sunt dedicați să ofere fiecărui elev resursele necesare pentru etapele de după finalizarea liceului. Scopul nostru nu este doar absolvirea, ci și mobilitatea ulterioară prin dezvoltarea continuă a personalității unice a fiecărui elev. Dacă ești în căutarea unui liceu privat care să-i ofere copilului tău acces la o educație de excepție, te invităm să ne contactezi și să ne afli mai multe detalii despre oferta educațională a Liceului Teoretic “Genesis College”. Echipa liceului privat Genesis College e întotdeauna disponibilă la următoarea adresă de e-mail:  liceu@genesis.ro.