5 motive pentru care să alegi școala gimnazială Genesis

Alegerea școlii gimnaziale potrivite este una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua pentru viitorul copilului tău. O școală de top îi va oferi copilului tău o educație bine închegată consolidată care îl va pregăti pentru continuarea studiilor și pentru viață. În plus, o școală gimnazială de top îi va oferi, de asemenea, profesori cu experiență și un angajament față de excelență. Toți acești factori îl vor ajuta să își atingă potențialul maxim. La școala gimnazială Genesis, oferim toate acestea și chiar mai mult. Suntem acreditați de către organizația International Baccalaureate (IB), iar programa noastră de învățământ este aliniată atât la standarde naționale, cât și la standardele internaționale.

Citește articolul și descoperă 5 motive pentru care merită să alegi școala gimnazială Genesis pentru copilul tău, sau școala privată din București care pune accent puternic pe educația de calitate superioară și pregătirea pentru succes.

Prezentare școala gimnazială Genesis

În cei 23 de ani de activitate, am construit la Colegiul Genesis o cultură bazată pe standarde profesionale înalte, etică, transparență, deschidere către valorile umane universale și realitățile economice, culturale și sociale ale lumii de astăzi. Ne dezvoltăm permanent cunoștințele și abilitățile pentru a-i ajuta pe elevii noștri să învețe cu pasiune, să îndrăznească să afle mai mult, să pună întrebări, să caute soluții și să găsească răspunsuri. Școala gimnazială Genesis s-a deschis în anul 2006, iar echipa de profesioniști, prin experiența acumulată, oferă garanția actului educațional.

Școala gimnazială Genesis reprezintă un mediu securizat emoțional, cu atenție la nevoile individuale ale fiecărui elev și oferă programe special concepute pentru dezvoltarea creativității, încurajarea performanței, dobândirea abilităților pentru viață. Prin programul extins Enrichment, elevii au acces la activități orientate spre dezvoltare pe toate palierele. De la activități sportive – handbal, baschet, tenis de masă – la clubul de artă, design, șah, programare și nu numai, în cadrul școlii gimnaziale Genesis ferestrele către dezvoltare sunt nelimitate.

În prezent, Liceul Teoretic “Genesis College” este acreditat pentru toate ciclurile de învățământ, de la cel preșcolar la cel gimnazial și a aderat la organizația International Baccalaureate (IB), care oferă programe educaționale în 150 de țări, a obținut acreditarea și este în curs de a obține acreditarea IB la nivel internațional.

Prezentare școala gimnazială Genesis

De ce să alegi școala gimnazială privată?

Printre motivele pentru care să alegi școala gimnazială privată Genesis se regăsesc și următoarele:

1. Școala gimnazială Genesis oferă o experiență educațională unică, punând accentul pe învățarea individualizată și pe atenția acordată fiecărui elev.

2. Școala gimnazială Genesis are clase cu un număr optim de elevi, profesori cu experiență și un angajament față de excelență care o diferențiază de alte școli.

3. Școala gimnazială Genesis oferă un curriculum aliniat la standardele internaționale, dar combinat cu cerințele din curriculum românesc.

4. Școala gimnazială Genesis oferă o comunitate în care fiecare copil simte că aparține unui mediu sigur și încurajator, iar elevii se pot dezvolta în permanență prin programe special concepute.

5. Continuitate. Colegiul Genesis este acreditat pentru toate ciclurile de învățământ. Trecerea de la gimnaziu la anii de liceu este un proces simplu, în continuitate, iar elevii nu vor avea de gestionat nicio schimbare de mediu.

școala gimnazială privată

La Genesis College ne dorim ca toți absolvenții noștri să se simtă pregătiți pentru viitor, atât în interior (măsurat prin realizări academice), cât și în exterior: suficient de capabili pe cont propriu, fără a se baza exclusiv pe ajutorul altora, înțelegând în același timp cum perspectivele diferite pot face societatea mai vibrantă în ansamblu. Oferă-i copilului tău cea mai bună șansă la succes. Află mai multe despre școala gimnazială online sau descoperă acum cum arată o zi la școala gimnazială Genesis.